Menu
EUR
Gedreven door Disc Golf: Het Verhaal van Sofie Björlycke

Gedreven door Disc Golf: Het Verhaal van Sofie Björlycke

Door: Monique Reacties: 0

Ontmoet Sofie Björlycke, onze gepassioneerde ZÜCA Disc Golf Product Ambassador in Zweden. Met 15 jaar ervaring in disc golf, combineert Sofie haar liefde voor sport, muziek en natuur met haar rol als toegewijde vrachtwagenchauffeur en moeder van twee. Doe met ons mee terwijl Sofie haar reis in disc golf deelt, haar dromen en doelen in de sport, en waarom ze trots ZÜCA vertegenwoordigt.

Als onze ZÜCA Disc Golf Product Ambassador in Zweden, zijn we blij dat je bij ons team hoort! Kun je iets meer over jezelf vertellen? 

Mijn naam is Sofie Björlycke en ik woon in Zweden. Ik speel al 15 jaar disc golf. Ik heb 2 kinderen en 2 katten en ik werk als vrachtwagenchauffeur. Mijn passies zijn muziek, dans en sport. Ik hou ervan om tijd door te brengen in de natuur, vooral bij het water, en ik ben dankbaar dat ik op een plek woon waar ik alle vier seizoenen kan ervaren. Ik begin de dag graag rustig met een gezond ontbijt en een grote kop koffie. Ik heb gevoetbald en daarna basketbal gespeeld tot ik 20 was. Na een tijdje reizen begon ik met fitness, voordat ik een gezin stichtte. Toen ik disc golf ontdekte, werd ik verliefd op de sport omdat ik weer kon reizen, nieuwe mensen kon ontmoeten, nieuwe ervaringen kon opdoen, persoonlijke groei kon ervaren en de schoonheid van de wereld kon zien. Wat me blijft motiveren, is dat je altijd kunt blijven ontwikkelen en beter kunt worden.

Wat inspireerde je om disc golf te ontdekken? Kun je ons je persoonlijke reis naar deze spannende sport vertellen? 

Ik werd verliefd op een man wiens passie frisbee was. Ik volgde hem naar veel toernooien over de hele wereld. Hij vond dat ik disc golf moest proberen en schreef me in voor een dames evenement in Duitsland, wat echt leuk was, en daarna wilde ik de sport verder verkennen. Na de geboorte van ons tweede kind begon ik serieuzer te spelen in Europa. Disc golf was ook een leuke activiteit voor ons gezin in de weekenden.

[products=blog_anaconda_120624]

Wat zijn je dromen en doelen binnen het disc golf? 

Ik wilde altijd al toeren in de Verenigde Staten, maar de financiële mogelijkheid was er nooit. Mijn doelen op dit moment zijn om grote evenementen te spelen met een hoog niveau van disc golf, nieuwe mooie banen te zien en te genieten, en tijd door te brengen met mijn vrienden. Ik wil genieten van wat ik leuk vind aan de sport en me niet zo druk maken om de resultaten.

Wat was de reden dat je voelde dat je ZÜCA moest gaan gebruiken in je sport? 

Sinds ik voor het eerst een cart zag, vond ik dat het echt mooi materiaal was voor disc golf. Vorig seizoen raakte ik geblesseerd aan mijn rug in de laatste ronde van een toernooi en ik had veel moeite met het tillen en neerzetten van mijn tas. Ik slaagde erin de ronde af te maken, maar het werd daarna erger en ik moest me terugtrekken uit het volgende toernooi. Een paar weken later ging ik spelen in Tsjechië en ik maakte me grote zorgen over mijn rug, maar ik mocht een ZÜCA Disc Golf Cart lenen en dat maakte alles anders en mijn zorgen waren weg. Ik speelde geweldig en behaalde een tweede plaats. Toen besloot ik dat ik een ZÜCA Disc Golf Cart moest hebben.

Je bent erg enthousiast als ZÜCA ambassadeur. Waarom vervul je deze rol met zoveel trots? 

Allereerst voelt het goed om deel uit te maken van een team, samen te werken aan het doel om de sport te laten groeien. En het eert me om ondersteuning te krijgen van een bekend bedrijf met echt kwalitatief goede uitrusting voor disc golf.

Algemene voorwaarden Cookiebeleid Privacy Beleid
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €299,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!