Menu
EUR
Aan het woord: haarstyliste Ilham Mestour

Aan het woord: haarstyliste Ilham Mestour

Zoveel mensen, zoveel koffers. Toch? Onder onze trouwe ZÜCA-fans valt ook Ilham Mestour. In het dagelijks leven is zij freelance haarstyliste en Global Artistic Director bij Keune Haircosmetics. Ilham heeft een zeer verdienstelijke carrière gemaakt in de wereld van de haarstylisten en haar werk schittert in meerdere modeshows en op de cover van grote magazines als Vogue, Elle, Vanity Fair en Harper’s Bazaar. Ze werkt samen met en voor de allergrootsten, waaronder onze “eigen” Doutzen Kroes. Niet alleen als haarstyliste, maar ook als professioneel reiziger, is Ilham fanatiek ZÜCA-liefhebber. Daarom mochten we haar een aantal vragen stellen:

Waar ben je het meest trots op in je carrière?

“Het meest trots ben ik wanneer ik mijn kennis/ervaring en passie voor het vak kan delen met collega's en aankomend talent door middel van mijn verhaal; hoe ik ooit ben begonnen en wat ik heb bereikt in mijn carrière.”

Wat voor projecten doe je het liefst?

“Ik streef altijd naar de juiste balans in mijn werk, waarbij ik educatie kan geven, want dit vind ik echt wel stiekem het leukste dat er is, om kappers te motiveren en te inspireren. Maar om te inspireren doe ik ook veel shoots en werk ik met internationale modellen / celebrities. Ik reis heel de wereld over en leer zoveel van verschillende culturen.

Het mooiste project waar ik afgelopen jaar aan heb gewerkt was toch echt wel BECAUSE WE CARRY. Dankzij Keune hebben we een beauty salon en een barbershop kunnen openen en mensen leren knippen en kleuren.

Because we carry is een organisatie die vluchtelingen helpt om terug te keren naar een normale samenleving.”

Mocht je meer willen weten over Because we carry, lees dan verder op de website: becausewecarry.org.

Ik kan me voorstellen dat je veel reist, welke ZÜCA producten gebruik je?

“ZÜCA Pro Artist, in combinatie met Backpack Pro Artist.”

Ben je een georganiseerde ZÜCA gebruiker, of is jouw koffer vaak toch een beetje een rommel?

“Nou nee, mijn koffer was voordat ik ZÜCA gebruikte altijd een puinhoop :). Maar sinds ik ZÜCA gebruik, ben ik zo georganiseerd en is alles netjes en overzichtelijk.”

Welke twijfels had je voordat je een ZÜCA ging gebruiken?

“Heb eigenlijk nooit getwijfeld. Ik zag het op een kappersbeurs en dacht: dit is ideaal voor het reizen, sterke koffer en compact.”

Waarom heb je besloten ZÜCA producten te gaan gebruiken en niet voor een andere oplossing te kiezen, bijvoorbeeld?

“Ik heb, voordat ik voor ZÜCA ging gebruiken, van alles geprobeerd. Maar ik merkte dat veel spullen sneller kapot gingen en het was altijd een puinhoop. Ik heb allerlei soorten koffers en tassen gebruikt en vooral met reizen merkte ik dat ik altijd teveel tassen en koffers mee had en bij aankomst lag alles weer door elkaar.

Sinds ik ZÜCA heb, reis ik met één koffer heel de wereld rond en heb ik alles bij me. Ik hoef me nooit druk te maken of mijn spullen kapot gaan en of ik iets ben vergeten. Het gebruiken van een ZÜCA koffer heeft mijn werk een stuk makkelijker gemaakt en ik ben daardoor ook geordend en heb overzicht.

Al mijn krultangen, stijltang en föhn zitten in mijn koffer. Mensen verbazen zich altijd als ik aankom met een kleine koffer, wat er allemaal uitkomt :).

Backpack is ook echt mijn favorite. Daar gaat zoveel in, blijf me soms echt verbazen over hoeveel je in een tas kwijt kan.

Voorheen moest ik echt elk jaar een nieuwe koffer kopen. Nu gaat mijn ZÜCA al zo lang mee, het is echt mijn favorite.”

Welke tips heb je voor onze ZÜCA liefhebbende haar- en make-up stylisten?

“Aan al mijn collega's zou ik als tip willen meegeven: als je veel reist, zorg altijd dat je de schroeven even checkt voor dat je gaat vliegen. Ik heb altijd in mijn zijvak een schroevendraaier (ze zijn nu eenmaal niet voorzichtig met onze koffers :( ).”

Algemene voorwaarden Cookiebeleid Privacy Beleid
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €399,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!