Menu
EUR
Vaderdagcadeau met 10% korting met code: DAD10
Goed voorbereid naar de ijsbaan

Goed voorbereid naar de ijsbaan

Door: Lotte Bolhuis, Nederlands Kunstschaatsster Reacties: 0

De avond voor een belangrijke wedstrijd pak ik al mijn spullen alvast in. Dit doe ik om zeker te weten dat ik niets vergeet. In het verleden kwam het nog wel eens voor dat ik, door de zenuwen, wel eens iets vergat in mijn tas te stoppen, en hier pas op de wedstrijd zelf achter kwam. Mijn tas was dan ook altijd wel een beetje ongeorganiseerd, terwijl ik zelf een heel georganiseerd persoon ben. Het lag niet per se aan mij, maar meer aan de tas. Nadat dit meerdere keren was voorgevallen, was het toch wel eens tijd voor een nieuwe tas, waarna ik in aanraking kwam met ZÜCA.

Ik had de koffers van ZÜCA wel eens in de kleedkamers van de verschillende ijsbanen waar ik kwam, zien staan. De meeste koffers waren uitgedost met verschillende kleuren en motieven, aan sommigen zaten allemaal kleine knuffeltjes. Ik hou zelf erg van basic, dus al deze motiefjes waren niet helemaal mijn ding. Toen ik op de website van ZÜCA ging kijken, zag ik dat ze ook genoeg koffers hadden in één bepaalde kleur, en heb ik gekozen om een helemaal zwarte koffer aan te schaffen (ZÜCA STEALTH).

Sinds ik deze koffer heb, kan ik niet meer zonder. Doordat de koffer zoveel verschillende opbergvakken heeft, kan ik alles heel geordend opbergen en ook heel snel weer terugvinden. Mijn schaatsen passen precies in het grote opberg vak en doordat het frame gemaakt is van aluminium is de koffer helemaal niet zwaar en makkelijk mee te nemen. De constructie zit heel goed en stevig in elkaar, wat ervoor zorgt dat je ook op de koffer kan zitten. Toen ik de koffer net kreeg, was hij geleverd met een frame met lichtgevende wieltjes. Het frame van de koffer heeft 4 wieltjes, dit zorgt ervoor dat de koffer ook de trap op kan rollen zonder dat het frame beschadigd. In twee van de vier wieltjes zit het lichtgevende mechanisme, waardoor, als je de wieltjes van plek ruilt, de tas ook zonder de lichtjes kan rollen.

Als mensen mij vragen of de ZÜCA koffer de moeite waard is om aan te schaffen, geef ik ze een duidelijke JA als antwoord. Alle spullen die je nodig hebt op een wedstrijddag heb je bij de hand in één koffer en de koffer is ook nog eens multifunctioneel te gebruiken. Dit ben ik verder nog niet tegen gekomen in mijn sport en ik zou ook echt niet meer anders willen!

 

- Lotte Bolhuis, Nederlands Kunstschaatsster

Algemene voorwaarden Cookiebeleid Privacy Beleid
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €299,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!